Ano, tak w sumie, to myślę, że już 3 lata minęły od wydania "Perfecto Mundo" i wypadało by zmienić tytuł tematu "najnowsza płyta" po prostu na "[...]Perfecto Mundo[...]", czy jak to tam się pisało, bo a nóż niedługo wyjdzie nowsza płyta i będzie trochę dziwnie.
Takich błędów z prawdziwego zdarzenia, to nie widzę.
_________________ ja chcę "Hot Body & Hair" na koncercie! (i "I'll Meet You At Midnight" na otwarcie :P)
Zgadzam się - warto chyba zmienić kilka nazw tematów, żeby były bardziej czytelne i może wydzielić gdzieniegdzie po kilka postów do osobnych wątków. Wówczas wydawałoby się, że na forum więcej się dzieje. Ale skoro jest znowu otwarte i możemy czuć się zaproszeni, to powolutku zadziałamy...
Teraz to miałbym ochotę założyć temat o każdej płycie z osobna, bo to chyba z zasady jest lwią częścią dyskusji większości for poświęconych konkretnej kapeli, ale mam ten dylemat, że nie wiem, gdzie to robić - w dziale "recenzje", czy "ankiety", bo myślę, że takie tematy, to winny z zasady łączyć w sobie cechy jednego z drugim. Może by tak po prostu zrobić dział "Dyskografia Ceti", hm?
_________________ ja chcę "Hot Body & Hair" na koncercie! (i "I'll Meet You At Midnight" na otwarcie :P)
aha, rzeczywiście, chodzi o podpis, bo myślałem, że jest taki temat no to jak mnie natchnie, to pozakładam tematy, albo Ty załóż, ale z ankietami by było fajnie, jak by były...
Od razu dziesięciu tematów nie ma sensu zakładać, proponuję dorzucać po jednym jak się będzie robić zastój na forum, dla rozruszania ludzi, którzy może z czasem się pojawią.
Fajnie, ze forum odżyło, tylko szkoda że jest w Przemo, a nie w phpbb3
Panie Adminie, prosze usunąć konto "zagor19" - od dwóch dni nadal nie przyszedł link aktywujący, więc założyłem sobie drugie konto - i działa :)
Pozdrawiam i witam na forum.
Nooo... widzę że boty też pousuwane. I o to chodziło.
U mnie na forum aktywacja użytkownika robiona jest ręcznie przez admina dopiero wtedy, kiedy dany delikwent prześle maila z prośbą o aktywację. W jakiś sposób zabezpiecza mnie to przed niechcianymi gośćmi. I przynajmniej mam pewność, że nie jest to żaden bot, tylko użytkownik z krwi i kości.
Poza tym aby utrudnić rejestrację jako taką zainstalowany mam dodatek który podczas rejestracji wymusza podzielenie adresu e-mail rejestrującego się, na dwa oddzielne pola. To też utrudnia rejestrację botom.
Jeśli mogę coś zasugerować, to myślę, że tu wystarczyłaby ta pierwsza opcja - w końcu nie rejestruje się tu dwudziestu użytkowników dziennie, więc admin nie miałby sporo roboty z ręczną aktywacją kont.
zdecydowanie należy liczyć na zarejestrowanych użytkowników- osobiście anonimów tzw."znawcóc tametu" nie chciałbym poznać na tak zacnym forum. Szkoda czasu na jakieś krzyki.
_________________ Turbo, Ceti, TSA, Kat, Stos, Wilczy Pająk, Acid, Non Iron i fani polskiego metalu - tylu ich, a jakby coraz mniej :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum