Heyka :)
Pamiętam, że była zapowiedź na koncert CETI w klubie Kwadratowa w Gdańsku z okazji walentynek, ale kurcze widzę że nie ma potwierdzenia, na stronie klubu, natomiast na stronie CETI nie mogę odnaleźć wiadomości
Chyba nie jest odwołany
_________________ Turbo, Ceti, TSA, Kat, Stos, Wilczy Pająk, Acid, Non Iron i fani polskiego metalu - tylu ich, a jakby coraz mniej :(
kurcze :(
Studiuję na PG, w zasadzie za tydzień mam obronę, ale odkąd zmienił się rektor i władze uczelni zauważyłem że kwadrat zubożał... poprzednia władza przynajmniej nie gmatwała i w kwadracie były od czasu do czasu dobre koncerty, nawet młodych zespołów. A teraz jest dupa :( wielka szkoda
_________________ Turbo, Ceti, TSA, Kat, Stos, Wilczy Pająk, Acid, Non Iron i fani polskiego metalu - tylu ich, a jakby coraz mniej :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum